Konsultointipalvelut

MKC Finland Oy on kehityskonsultointiyritys, joka on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja ongelmien ratkaisemiseen. 

Konsultointimme tähtää yleensä joko laatu-, ympäristö- ja/tai turvallisuusjärjestelmän - toimintajärjestelmän - kehittämiseen tai sen virittämiseen toimivaksi. Yleisimmin kehitystyö perustuu tai tähtää kansainvälisten standardien

                             

ISO 9001, ISO 14001 ja/tai 18001

vaatimusten mukaiseen tai ne sisältäviin toimintajärjestelmiin!

                    

Olemme useammallakin mittarilla eräs Suomen kokenein ja ammattitaitoisin kehityskonsulttiyritys.  

Mikäli yrityksellänne on laatu-, ympäristö- ja /tai työturvallisuusjärjestelmiin, johtamiseen, prosesseihin tai toiminnan kehittämisen systematiikkoihin liittyviä kehitystarpeita, pystymme teitä auttamaan!

Ja töitä vielä riittää...

                            

Vahvuutemme on vankka kehittämisen osaaminen, tiivis yhteistyö yrityksen johdon ja henkilöstön – sisäisten osaajien – kanssa, yhteistoiminnan kokonaisvaltainen ymmärtäminen sekä vahva johtamisstandardien vaatimusten ja soveltamisen tunteminen. Käytämme asiakastyöskentelyssä modernia tietotekniikkaa, aktivoivia ohjelmasovelluksia ja ryhmätyömenetelmiä.

Kokemuksemme on erittäin laaja ja vahva. Olemme konsultoineet kaiken kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä yksityisellä ja julkisella sektorilla -  konserniorganisaatioista pieniin PKT-yrityksiin. 

Yrityksen toiminnan tunteminen johtamisesta yksittäisiin työtehtäviin, prosesseista ja niiden kehittämisestä tukiprosesseihin kuten  henkilöstöhallintoon, taloushallintoon, kunnossapitoon ja muihin tukiprosesseihin on konsultointimme tehokkuuden ja purevuuden takana.

Asiakasrajapintahallinta ja tuotteiden kehittämisen systematiikka toisaalla sekä yleiset laatu, ympäristö- ja turvallisuusasiat toisaalla täydentävät kokonaisuutta.

Kokemusta yli 1000 eri organisaatiosta yli 20 vuoden ajalta! 

                   

Konsultointi perustuu aina yhteistyöhön ja on tahtoasia; tietoa ja kokemusta ei voi antaa, ellei sitä aidosti haluta ottaa! Pyrimmekin siihen, että asiakkaamme ymmärtää konsultoinnin ja/tai kehittämisen kohteen, oli se sitten asia tai järjestelmä!

Olemme yhteistyöpartneri - yhdessä asiakkaamme kanssa pääsemme tuloksiin!

OLEMME  INSPECTA SERTIFIOINTI OY:N SOPIMUSARVIOIJA 

  

LAATUJÄRJESTELMÄT

►ISO 9001

►AQAP-2110

►TS 16949

YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄT

►ISO 14001

TTT- OHSAS - JÄRJESTELMÄT

►ISO 18001

CE-MERKINTÄ

►ISO 1090-1/2/3