"LEANIA JÄRKI PÄÄSSÄ JA JALAT MAASSA. TEORIAT OVAT TÄRKEITÄ, MUTTA LEANISTA EI TARVITSE TEHDÄ TAIDETTA!"

MKC Finland Oy on kehittänyt toiminnan, prosessien, johtamisen jne.  laatua jo lähes 30 vuotta.

Olemme asiaan sen kummempaa huomiota kiinnittämättä toimineet lähes koko ajan toimineet LEAN -periaatteiden mukaan.  Tavoitteet selväksi, oleelliseen keskittyminen, turha pois...

Erityisesti  viime vuosina LEAN'in merkitys  on kuitenkin kasvanut ajatusmallina, kehittämisperusteena ja asiakkaittemme menestymisen tai selviytymisen työkaluna. Erittäin hieno ja hyvä asia. Suomesta löytyy erittäin hyviä ja LEANin syvällisesti tuntevia organisaatioita ja konsultteja, jotka pystyvät viemään yrityksesi niin pitkälle LEAN-syövereihin kuin halutaan.

MKC Finland Oy ei ole LEAN spesialisti, mutta pystyy havainnollisesti ja selkeästi kertomaan mistä on kyse ja saattamaan LEAN-prosessin liikkeelle! LEAN on aidosti hyvä asia ja soveltaminen suositeltavaa. Aina ei kuitenkaan asioita tarvitse tehdä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan voidakseen saada hyötyä itse asiasta. Tässä olemme hyviä ja kyllä kanssamme päästään tuloksiinkin. Tarjoamamme työkalut ovat osin käytettävyydeltään parhaita mitä löytyy.

Tarjoamme asiakasprojektiemme kokemuksella maanläheistä LEAN perusteiden koulutusta ja konsultointia (mielellään liittyen kehitysprojekteihn)  mm. seuraavasti: