MKC Finland Oy lyhyesti


MKC FINLAND OY on Orimattilan Luhtikylässä sijaitseva kehityskonsultointiyritys, joka on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen.


Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja yhteisöjä/organisaatiota lähes kaikilta teollisuuden aloilta, palvelusektorilla erityisesti terveydenhuollosta sekä julkishallinnosta .


Vahvuutemme on vankka asiaosaaminen, kehittämisen osaaminen, tiivis yhteistyö yrityksen johdon ja henkilöstön – sisäisten osaajien - kanssa, yhteistoiminnan kokonaisvaltainen ymmärtäminen sekä vahva johtamisstandardien vaatimusten ja soveltamisen tunteminen. 30 vuoden kokemus ja käytännölliset asioiden mallinnukset mahdollistavat osuvat ja konkreettiset ratkaisut asiakkaittemme ongelmiin/tarpeisiin.


Laatu-, ympäristö ja työterveys-turvallisuusjärjestelmäpuolella pätevyytemme täyttävät kansainvälisen sertifiointitoiminnan vaatimukset (30 v). Toimimme Inspecta Sertifiointi  Oy:n pääarvioijana edellä mainittujen standardien (ISO9001, ISO 14001, OHSAS18001/ISO 45001) sertifioinnissa.


Käytämme asiakastyöskentelyssä modernia tietotekniikkaa, havainnollisia ja aktivoivia ohjelmasovelluksia ja ryhmätyömenetelmiä.


Edustamme IGrafx Tuoteperhettä iGrafx Consulting Partnerina Suomessa,  ja olemme luoneet ohjelman pohjalta 1990 luvulta lähtien jatkuvasti kehittyvän ja erittäin suositun, myös web-versiona käytettävän toimintajärjestelmä-käyttöliittymän eri teollisuus- ja palvelualoille.

Meillä on kokemusta myös muista vastaavista prosessien kuvausohjelmista.  Kauttamme asiakas voi halutessaan valita järjestelmäohjelmaksi edellisen lisäksi  myös muite, kuten esim. IMS Business Solutions Oy:n IMS- ohjelman.
 

Kehitysprojekteista, koulutuksesta, sertifiointiauditoinneista jne. operatiivisista tehtävistä vastaa

                       

MARKKU KYLMÄNEN

Toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti LJK
Johtava konsultti, pääarvioija/Lead assessor

Konttorin pyörityksestä vastaa toimistosihteeri Anne Kylmänen